در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی صحبت از کلاه آشپزی میشود بسیاری از ما به یاد یک کلاه بلند و سفید خواهیم افتاد.
این کلاه بلند و سفید پیشینهای جالب دارد. در یک روایت جالب ادعا میشود که سرآشپزهای یونانی که از مهاجمان بیزانس در حدود سال ۱۴۶ پیش از میلاد در حال فرار و پناه بردن به صومعهها بودند این کلاهها را مرسوم کردند.
درواقع آنها کلاههای بلند به سبک راهبان بر سر گذاشتند تا به این وسیله نوعی لباس مبدل ایجاد کرده و از چنگ نیروهای حکومتی فرار کنند.
یک روابت دیگر میگویددر دهه ۱۸۰۰، استفاده از کلاه سفید به عنوان نماد پاکیزگی مرسوم شد و این ایده توسط سرآشپزهای فرانسوی اشاعه داده شد.
نکته جالب این است که سالها پیش تعداد چینهای کلاه سراشپزها مبتنی بر تعداد دستورالعملهای غذای خاص سر آشپز بود و سر آشپزی که کلاهش صد چین داشت، یعنی یک استاد سرآشپز بود.
این ایده همچنین در مورد ارتفاع کلاه کاربرد داشت. هر چه یک کلاه بلندتر بود سرآشپز بیشتر میدانست.
گفته میشود ماری آنتوان کارمه، یک سرآشپز پیشگام فرانسوی در دهه ۱۸۰۰، کلاهی ۱۸ سانتی متری بر سر داشت که برای نگه داشتن آن روی سر از مقوا استفاده میکرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: