بخشی از خاک جزیره هرمز خوردنی بوده و در پخت و پز مردم محلی استفاده می‌شود.
کد خبر: ۱۲۲۳۹۰۰
جزیره اسرارآمیزی در ایران که خاکش قابل خوردن است

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خاک جزیره هرمز دارای ترکیبات آتشفشانی و اکسید‌های آهن است و جالب است بدانید این خاک خوراکی بوده و در مصارف غیر خوراکی هم استفاده می‌شود.

در گویش محلی به این خاک گِلَک گفته می‌شود و در طبخ غذا، ادویه‌های خوش رنگ و پخت نان استفاده می‌شود. گلک متعلق به کوهی قرمز رنگ است که محلی‌ها به آن دلک می‌گویند. یکی از نان‌های خوشمزه‌ای که با این خاک تهیه می‌شود نان تُمُشی نام دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها